Aktan; ''Ayrılık ruhumuza aykırı.''

Aktan;

Erdek, Ülkü Ocakları Başkanı Ali Nejat Aktan düzenlediği ‘'birlik ve beraberlik'' gecesinde Çanakkale ruhunu anlattı.''

Erdek, Ülkü Ocakları Başkanı Ali Necat Aktan, yeni oluşum içinde her geçen gün artan katılımlarla 160 a ulaşan üye sayılarını kısa bir zaman sonra 1000 lere taşımak arzusunda olduğunu söyledi.

Aktan, Ocağın otogar karşısındaki lokalinde verdiği ‘’Birlik ve beraberlik’’ yemeğinde ülkücülerin önemli çoğunluğu hazır bulundu.

Başkan Aktan, Erdek’in konumu gereği teşkilatlanmada gecikmeler olduğunu, ancak kısa zamanda ilçe merkezi ve köy mahallelerinde yapacakları istişare ve disiplinli büyümenin gereği, sağlıklı ülkücü gençlik yaratma noktasında doğru hedeflerde olduklarına işaret etti.

Başkan Aktan,’’Erdek ülke coğrafyasının önemli bir kenti, burada yaşayan ülkücüler olarak, dinine, milletine, bayrağına saygılı, ülke bütünlüğü için canını verecek yürekli gençlerin saygı ve hoşgörü çerçevesinde kol kola yürüyecekleri ortamlar yaratıyoruz.’’

‘’Geçmişin acılarını unutmadan, daha bilinçli, ülke geleceğine aydınlık fikirleri ile huzur ve barış katacak sosyal projelerin içinde olacağız.’’

‘’Erdek ve kapıdağ yarım adası ülkücü gençliğin sönmeyen vatan sevgisi ile aydınlık geleceğe omuz omuza yürüyecektir.’’ Dedi.

Erdek Ülkü Ocaklarındaki birlik ve dayanışma gecesi daha sonra ikramla devam etti.

Başkan Ali Nejat Aktan, ‘’Askerlik şubesinden sevk evraklarını alarak, Vatan satında nöbete hazırlanan Erdek’li hazır asker kardeşlerimizle de bir akşam bir arada bulunarak, kendilerine ‘uğurlar ola’ dileğinde bulunmak üzere bir araya geleceğiz.’’ Dedi.

 



  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli